Відвертий діалог - це шлях до ефективної співпраці Держводагентства та профспілки

опубліковано 05.08.2020 11:04

4 серпня Голова Держводагентства Валентин Шліхта провів робочу зустріч з Світланою Самосуд – головою Профспілки працівників АПК.
Так, під час зустрічі очільник Агентства зазначив, що управління галуззю водного господарства потребує змін. Враховуючи, що при будь яких змінах часто має місце природній супротив тих, хто з ними не погоджується, тому  виникає необхідність пошуку компромісних шляхів для вирішення проблемних питань. У зв’язку з цим конструктивний діалог між Держводагентством та Профспілкою має стати реальним шляхом для розв’язання гострих питань. Разом з тим, Валентин Шліхта висловив надію, що ефективна співпраця Держводагентства з Профспілкою допоможе мінімізувати соціальну напругу, яка виникає в процесі реформування водогосподарської галузі.
У свою чергу Світлана Самосуд, зазначила, що шлях до нової організаційної структури у водній сфері лежить через непрості етапи реформування і соціальний захист працівників відіграє важливу роль, якому варто приділяти серйозну увагу.
На завершення зустрічі, Валентин Шліхта та Світлана Самосуд домовилися про подальшу співпрацю, яка стане реальним конструктивним діалогом для обох сторін. Зокрема, вирішили організувати круглий стіл, на який запросити всі зацікавлені сторони, та професійно напрацьовувати шляхи подальшої розбудови водного сектору України приділяючи особливу увагу питанням збереження висококваліфікованого кадрового потенціалу.