Участь Голови Держводагентства Валентина Шліхти у засіданні круглого столу щодо обговорення законопроєктів стосовно державного екологічного контролю

опубліковано 31.07.2020 13:26

«Для Держводагентства важлива ефективна співпраця із органами Державної екологічної інспекції у частині контролю за виконанням водокористувачами умов дозволів на спеціальне водокористування», - зазначив Голова Агентства Валентин Шліхта під час участі у засіданні круглого столу щодо обговорення законопроєктів стосовно державного екологічного контролю.

Зазначений захід пройшов у форматі відеоконференції у Комітеті з питань екологічної політики та природокористування Верховної Ради України.
Крім того, Валентин Шліхта наголосив, що на сьогодні вже назріла необхідність прийняття такого рамкового законопроєкту, який дозволить належним чином здійснювати екологічний контроль, гарантуватиме екологічну безпеку, та сприятиме збереженню водних ресурсів та природних об'єктів у цілому.
Держводагентство підтримує положення законопроєкту № 3091 «Про державний екологічний контроль» та  надіслано до Комітету з питань екологічної політики та природокористування Верховної Ради України свої пропозиції до законодавчого документа.