Швидко, прозоро, надійно та економно: Сіверсько-Донецьке БУВР впроваджує електронний документообіг

опубліковано 09.02.2021 13:27

Впровадження електронного документообігу є одним з пріоритетних напрямків розвитку водної сфери. Наприкінці 2020 року Сіверсько-Донецьким басейновим управлінням водних ресурсів було придбано пакет системи електронного документообігу «АСКОД». На часі – технічні налаштування й отримання персоналом необхідних практичних знань для початку автоматизації діловодних процесів. 
 
8 лютого 2021 року під час онлайн-семінару з представником компанії-розробника фахівці управління знайомилися з функціоналом нового програмного забезпечення «АСКОД», вивчали на практиці технічні процеси отримання, створення, погодження та підписання електронних документів. 
 
Перехід з паперового на електронний документообіг завдяки СЕД «АСКОД» дозволить швидше і прозоріше опрацьовувати документи та здійснювати контроль за їх виконанням. Серед чисельних переваг – не лише економія часу й витрат та надійний захист інформації, а й можливість дистанційної роботи з документами.  Адже карантинні обмеження підтвердили необхідність подальшого розвитку і впровадження інформаційних технологій, які не лише оптимізують частину робочих процесів, а й покращують їх якість.