Про діалог Голови Держводагентства з дніпропетровськими водниками

опубліковано 19.09.2020 11:51

Перебуваючи з робочим візитом у м. Дніпро, Голова Держводагентства Валентин Шліхта зустрівся з колективом РОВР у Дніпропетровській області.
 
Спільно обговорили актуальні питання діяльності офісу. Окремо зупинялися на регіональних аспектах управління водними ресурсами Дніпропетровщини.
 
Валентин Шліхта, роз’яснюючи стратегічні напрямки розвитку галузі, поінформував колектив про сутність реформ, що вже відбуваються, акцентувавши: «Основна мета реформування полягає не у скороченні працівників, а у запровадженні реального інтегрованого управління водними ресурсами за басейновим принципом для досягнення однієї з головних цілей – доброго стану вод».
 
У свою чергу фахівці офісу порушували перед Головою Агентства питання, які на часі найбільше турбують колектив. Зокрема, питання щодо реорганізації міжрайонних управлінь водного господарства, можливості створення в Дніпропетровській області лабораторії моніторингу вод 45+, необхідності запровадження пільгового податку на землю під водогосподарською інфраструктурою, проведення тематичних тренінгів тощо.
 
Найактивнішими учасниками дискусії були заступник начальника Нікопольського МУВГ Микола Сошенко, заступник начальника РОВР у Дніпропетровській області Ігор Потапенко, начальник відділу економіки офісу Валентина Шиянова. Валентином Шліхтою було приділено увагу кожному і надані відповіді на всі «болючі» питання колективу.
 
Подякувавши Голові Агентства за можливість бути почутим, колектив офісу висловив сподівання на подальшу тісну співпрацю, адже комунікація між різними ланками управління водогосподарської галузі – запорука прийняття ефективних управлінських рішень.