В Україні розпочалася всеукраїнська роз’яснювально-інформаційна кампанія EUkraina

опубліковано 06.01.2021 13:56

В Україні розпочалася всеукраїнська роз’яснювально-інформаційна кампанія EUkraina за ініціативи Уряду та підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні та спільно з проектом ЄС Association4U, яка розповідає про базові європейські цінності, розкриває практичний зміст євроінтеграції і ті переваги та можливості, які з’являються в житті українців завдяки інтеграції нашої країни до ЄС.
 
Сьогодні євроінтеграція має сприйматися як щось життєве, просте, що стосується кожного з нас.
 
Мета кампанії – підвищити обізнаність щодо переваг євроінтеграції, зробити підтримку євроінтеграції українцями свідомою, продемонструвати європейські цінності на прикладах щоденного життя українців.
 
Завданням інформаційної кампанії EUkraina є показ практичної вигоди, яку отримує кожний громадянин України від того, що країна починає жити за новими, високими стандартами. Так наприклад, в Україні введено новий Порядок здійснення державного моніторингу вод, який виконується за європейськими стандартами (відповідно до вимог Водної рамкової Директиви).
 
Відповідно до європейських стандартів Держводагентством здійснюється трансформація існуючої системи моніторингу поверхневих вод. Для забезпечення виконання вимірювань пріоритетних забруднюючих речовин здійснюється облаштування 4 базових лабораторій – Західного (м. Івано-Франківськ), Східного (м. Слов’янськ), Північного (м. Вишгород) та Південного (м. Одеса) регіонів. Це дасть можливість контролювати якість води відповідно до європейський стандартів для досягнення в майбутньому доброго екологічного стану масивів поверхневих вод.
 
Підтримка євроінтеграції має стати частиною українського світогляду.
 
Детальніше з інформацією про урядову інформаційну кампанію EUkraina можна ознайомитися за посиланням https://association4u.in.ua/
 
Тож, долучайтеся до кампанії та завантажуйте рамку EUkraina на фото вашого профілю у Фейсбук за лінком https://bit.ly/3au2RNv