Молодь, яка не байдужа до чистої води, сьогодні отримала нагороди

опубліковано 15.03.2019 16:20

Голова Держводагентства Ірина Овчаренко нагородила відзнаками Державного агентства водних ресурсів України, зокрема, подяками, дипломами та грамотами, активних учасників міжнародного басейнового конкурсу «Барви Дністра».
Роботи учасників були представлені у різних номінаціях, а саме малюнок, фоторобота, відеофільм, слайд-шоу, захід з оздоровлення водних ресурсів, твір, оповідання, вірш, науково-популярна стаття. Їх чудові роботи, у які вони вклали весь свій хист та натхнення, це втілення ідей для вирішенні екологічних проблем Дністра, дбайливого використання та відтворення водних ресурсів цієї транскордонної річки.
Вперше за 10 років існування конкурсу у церемонії нагородження представлені переможці з Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької, Хмельницької, Тернопільської, Вінницької та Одеської областей України, а також з Молдови.
Варто зазначити, що щороку конкурс підтверджує свою актуальність та необхідність у подальшій потребі поширення серед молоді екологічної освіти, шани до дбайливого використання та відтворення водних ресурсів.
І організатори, а це громадські організації та державні установи, мають надію на те, що з кожним наступним роком до цієї благородної справи буде приєднуватися все більше і більше охочих зберегти наш прекрасний басейн Дністра для майбутніх поколінь.