Я прибрав – твоя черга. Міжнародний день чистих берегів

опубліковано 18.09.2021 13:25

Фахівці Державного агентства водних ресурсів України, Басейнового управління водних ресурсів середнього Дніпра, Державного агентства з управління зоною відчуження, студенти Київського фахового коледжу прикладних наук взяли участь у Всеукраїнській акції «Я прибрав – твоя черга 4», ініційованої Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України.
 
Сьогодні, у Міжнародний день чистих берегів, фахівці водної галузі, студенти та й просто небайдужі громадяни вийшли на прибирання узбережжя Дніпра неподалік моста Кірпи.
 
Загалом у екотолоці взяли участь близько 100 людей, долучались цілими сім’ями і навіть чотирилапі друзі нам допомагали.
 
Завзяті та активні учасники акції за кілька годин зібрали майже сотню мішків сміття.
 
У толоці також взяли участь заступниця Голови Держводагентства Тетяна Базанова, директор Департаменту управління водними ресурсами Ігор Ковальов та начальник БУВР середнього Дніпра Микола Урупа.
 
«Надзвичайно важливо не лише спонукати людей виходити на загальні прибирання, насамперед потрібно виховувати в собі та своїх дітях принцип "Не сміти"», — наголосила Тетяна Базанова.
 
Додамо, що екотолоки з нагоди Міжнародного дня чистих берегів проходять сьогодні у всіх регіонах України. Зокрема, частина колективу центрального апарату Держводагентства сьогодні долучилась до прибирання узбережжя Дністра разом з Басейновим управлінням водних ресурсів річок Причорномор‘я та нижнього Дунаю.