Водогосподарникам Вінничини представлено нового керівника

опубліковано 10.10.2018 15:00

Сьогодні, 10 жовтня 2018 року, Павло Гвозденко, заступник Голови Держводагентства, представив колективу Вінницького регіонального управління водних ресурсів нового керівника Магеру Андрія Павловича. Побажав йому наснаги у роботі, натхнення та плідної праці, також звернувся до колективу Вінницького РУВР з проханням підтримати та допомогти новопризначеному начальникові у вирішенні важливих питань водогосподарської галузі на Вінничині.
Довідково:
Андрій Магера народився у м. Житомир. Має вищу освіту - у 2004 році закінчив Львівський державний аграрний університет, у 2011 році – Вінницький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету за спеціальністю «Адміністративний менеджмент».
Працював на керівних посадах у Вінницькому міському управлінні земельних ресурсів, у Вінницькій обласній державній адміністрації у Департаменті агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів очолював управління охорони земель, природних ресурсів та екологічної експертизи.