У Держводагентстві розпочали процедуру узгодження розподілу бюджетних коштів на 2022 рік

опубліковано 25.01.2022 15:26

У Державному агентстві водних ресурсів України розпочали процедуру попереднього узгодження розподілу бюджетних видатків водогосподарським організаціям на 2022 рік.
 
Перша організаційна нарада відбулася в онлайн-режимі під головуванням в. о. Голови Держводагентства Олексія Кузьменкова. Участь у ній взяли керівники структурних підрозділів Агентства та представники Управління каналу Дніпро-Донбас та Регіонального офісу водних ресурсів у Волинській області.
 
Загальна мета зустрічі – узгодження планів роботи водогосподарських організацій на 2022 рік, а головним завданням є підвищення ефективності використання бюджетних коштів.
 
Зокрема, представники водогосподарських організацій презентували пропозиції щодо розподілу коштів на поточний рік за рахунок державного фонду розвитку водного господарства на експлуатацію державного водогосподарського комплексу та управління водними ресурсами, захисту сільських населених пунктів і сільськогосподарських угідь від шкідливої дії вод та заходів із забезпечення централізованим водопостачанням сільських населених пунктів, що користуються привізною водою.
 
За результатами опрацювання наданої інформації комісія з розподілу бюджетних коштів за напрямами діяльності і об’єктами, з урахуванням Закону України «Про Державний бюджет України на 2022 рік» забезпечить спрямування бюджетних коштів на виконання невідкладних заходів.