У Держводагентстві нова заступниця Голови

опубліковано 13.10.2020 16:33

Сьогодні заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Михайло Хорєв у режимі онлайн представив фахівцям Держводагентства Тетяну Базанову - нову заступницю Голови Держводагентства.
 
«Приємно, що команда Держводагентства підсилюється новими фаховими кадрами. Маю надію, що досвід та знання Тетяни Базанової додадуть до командної роботи швидкості та цілеспрямованості у виконанні завдань поставлених Міністром захисту довкілля та природних ресурсів Романом Абрамовським. Очікую, що Агентство і надалі продовжить бути флагманом серед інших центральних органів виконавчої влади, які знаходяться в сфері управління Міндовкілля.» - представляючи заступницю Голови Держводагентства, зазначив Михайло Хорєв, побажавши успіхів і нових звершень спільно з колективом Агентства.
 
Валентин Шліхта у свою чергу привітавши нового члена команди водників зазначив: «Наразі в Агентстві триває виконання відповідальної місії, а саме - реформування галузі водного господарства. Всі зміни мають відбуватися на основі реальних знань, глибинного аналізу та професійної підготовки. Впевнений, що Тетяна Василівна посилить нашу командну роботу, адже попереду великий об’єм нормотворчої роботи, яка має створити підґрунтя для нових правил гри, які будуть задовільняти вимоги усіх зацікавлених сторін та дозволять залучати інвестиції в галузь водного господарства».
 
Разом з тим, Тетяна Базанова висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю із колективом Держводагентства. Зокрема зазначила: «Об’єднавшись можна досягти якісних державних результатів. Завжди націлена на пошук найкоротший шляхів для досягнення цих результатів, але в межах і спосіб встановлений Законом. Поважає цілеспрямованість та професіоналів своєї справи.» - зауважила Тетяна Базанова.
 
Довідково:
 
Тетяна Базанова призначена заступницею Голови Державного агентства водних ресурсів України з 13 жовтня 2020 року шляхом укладання контракту про проходження державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SAVR-CoV-2, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 09.10.2020 № 1224-р.
 
Раніше Тетяна Базанова працювала заступником директора департаменту – начальником управління правового забезпечення регуляторної політики‚ розвитку підприємництва та технічного регулювання департаменту правового забезпечення Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.
 
Має вищу освіту, яку здобула в Національному університеті імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Правознавство», класифікація - юрист.