Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець представив нове керівництво Держводагентства

опубліковано 14.06.2022 16:35

Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець представив колективу Держводагентства новий керівний склад відомства.
 
 
«Війна внесла свої корективи у роботу водного господарства. Сьогодні перед вами стоїть чимало завдань та викликів, про які до 24 лютого ви навіть не могли й подумати. Попри це, я впевнений – нове керівництво разом з командою водників гідно усе подолає та виконає усі поставлені Президентом та Прем’єр-міністром перед Міндовкіллям та Держводагентством завдання», - наголосив Міністр Руслан Стрілець.
 
Оновлену команду привітав також Голова Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування Олег Бондаренко. Він зазначив, що такі призначення у час війни – це велика пошана й довіра, та висловив надію на ефективну співпрацю для розвитку водної галузі України.
 
Голова Держводагентства Олексій Кузьменков зауважив, що Агентство починає новий етап своєї діяльності у доволі непростий час.
 
«Сьогодні перед галуззю стоять вкрай важливі завдання. Я вдячний за надану довіру. Ми з командою розуміємо цю важливу роль та відчуваємо ступінь покладеної на нас відповідальності й разом спрямуємо свої зусилля на досягнення поставлених цілей», – підсумував Голова Держводагентства.