Гарні новини! Не заради процесу – а на результат!

опубліковано 12.06.2020 08:26

Нові підходи до виконання професійних обов’язків, нові стимули для досягнення кращого результату та головне - бажання працювати на результат, а не заради процесу.

У тренді сучасності водники басейнових управлінь Дністра, Сіверського Дінця, Десни, Пруту та Сірету, Південного Бугу, регіональних офісів водних ресурсів у Хмельницькій, Тернопільській, Кіровоградській, Полтавській, Сумській, Харківській та Луганській областях, а також Управління каналу Дніпро-Донбас.

Ні для кого не секрет, що висока зарплата - є гарним стимулом для ефективної роботи. І робота сучасних водних менеджерів, які розвиваються і рухаються вперед, заслуговує на належну оцінку.

Ще донедавна водники отримували мінімальну заробітну плату. І додаткових коштів для покращення їх фінансового становища не передбачалося.

Але коли старі методи вже не діють – потрібно підходити до виробничих процесів з сучасним мисленням та стратегічним баченням. Так і водники згаданих управлінь, переглянули свої управлінські ланки і не побоялися визнати деякі з них неефективними.

Усунувши дублювання, бюрократизм та архаїчні методи роботи, почали змінювати регіональний водний менеджмент. І результат не змусив довго чекати: краще працюєш - більше заробляєш.

Всі ці заходи дали можливість перерозподілити фінансовий ресурс та додатково спрямувати 31,5 млн. грн. для підвищення заробітної плати водників згаданих управлінь.

Так, починаючи з травня поточного року середня заробітна плата цих працівників зросла з мінімальної 4723 до 7281 гривень. А це означає, що водники стали отримувати в 1,5 рази більше коштів за виконану роботу.

Разом з тим, ця сума може бути і більшою за рахунок надходжень від надання платних послуг. І це лише початок. Ефективна праця спонукатиме зростання доходів водників і надалі.

Отже, любите свою роботу? Хочете отримувати більшу платню за свою роботу? – почніть змінюватися вже сьогодні.

І пам’ятайте, у тренді лише ті, хто постійно розвиваються!

Слідкуйте за нашими новинами. Далі буде…