Електронний документообіг. Вчора. Сьогодні. Завтра.

опубліковано 17.09.2019 12:23

Ще вчора для фахівців Державного агентства водних ресурсів України слова «електронний документообіг» звучали як чужі та незрозумілі. А те, що ми не розуміємо, сприймаємо насторожено та з певною часткою недовіри. Ось так і ми реагували на нововведення ще 2 роки тому.
Сьогодні керівництво та кожен фахівець Агентства вже з упевненістю може сказати, що електронний документообіг – це оперативно, зручно та надійно. Саме тому 16-17 вересня представник Держводагентства ділитиметься набутим досвідом у цій царині і допомагатиме нашим колегам з Чернігівщини опановувати програму електронного документообігу.
Очевидні переваги безпаперового документообігу спонукали Держводагентство ініціювати поступовий перехід водогосподарських організацій на електронний документообіг і створення однієї цілісної системи, яка дозволятиме у недалекому майбутньому оперативно здійснювати обмін кореспонденцією із водниками з усієї України.
Від сьогодні Деснянське БУВР впевненіше крокуватиме до повноцінного переходу на електронне документування! Бажаємо успіхів!